Retete culinare

Banane Mamdazi

Banane Mamdazi

2 banane mari si coapte 1 ou 150 ml lapte 230 g faina 2 pliculete zahar vanilat 3 linguri zahar 1/2 plic praf de copt

INGREDIENTE
  1. 2 banane mari si coapte
  2. 1 ou
  3. 150 ml lapte
  4. 230 g faina
  5. 2 pliculete zahar vanilat
  6. 3 linguri zahar
  7. 1/2 plic praf de copt
  8. 100 g zahar pudra
  9. 30 g scortisoara
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Învaţă să prepari nişte gogoşele cu banane delicioase, simplu de făcut şi rapid de realizat. Vezi care este reţeta pentru o porţie de banane Mamdazi ca la carte.




Mod de preparare:


Se curăţă bananele şi se pasează într-un blender. Se amestecă pasta de banane cu oul, laptele, zahărul vanilat şi zahărul tos.


După ce s-au omogenizat, se adaugă şi făina cu praful de copt. Se amestecă bine, să se topească zahărul şi se lasă circa 15 mintue la odihnit şi crescut.


Se încinge ulei într-o tigaie şi se formează cu lingura gogoşele din pasta de banane. Se prăjesc circa 3 minute pe fiecare parte şi se scurg de excesul de ulei pe un şervet de hârtie.


Se servesc pudrate cu zahăr şi scorţişoară.




Ultimele retete