Retete culinare

Blat de pizza fără făină

Blat de pizza fără făină

Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 20 min Gata in: 30

INGREDIENTE
  1. 1 conopidă
  2. 1/2 ceasca mozzarella fărâmițată
  3. 1/2 ceasca parmezan ras
  4. 1/2 lingurita oregano uscat
  5. 1/2 lingurita sare
  6. 1/4 lingurita pudră de usturoi
  7. 2 ouă
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Dacă vă fereați până acum să introduceți pizza în meniul dumneavoastră pentru că îngrașă din cauza blatului făinos… nu mai este cazul să o faceți! Vă dăm noi cea mai faină rețetă de blat fără… făină!




Preîncălziți cuptorul la treaptă mare și tapetați o tavă cu hârtie pergament. Spălați conopida, rupeți-o în buchețele și opăriți-o aproximativ 10 minute în apă cu sare. Lăsați-o la scurs 5minute și apoi, cu ajutorul unui robot de bucătărie transformați-o într-o pastă fină. Lăsați-o să se răcească.


Într-un castron mare combinați conopida cu mozzarella, parmezanul, oregano, sarea, usturoiul pudră și ouăle. Puneți compoziția pe mijlocul tăvii mai devreme pregătite și întindeți-o sub formă de blat. Dați la cuptor 20 de minute la foc mediu. Adăugați toppingurile dorite și mai dați la cuptor pentru încă 10 minute.


 


Foto: Blat de pizza / shutterstock




Ultimele retete