Retete culinare

Bomboane Rafaello de post

Bomboane Rafaello de post

Timp de preparare: 25 min Gata in: 25

INGREDIENTE
  1. + extra cocos
  2. 100 g fulgi de migdale
  3. 1 fiolă esență de vanilie
  4. 80 g fulgi de cocos
  5. 1/2 lingurita zahăr vanilat
  6. 3 lingurite zahăr pudră
  7. 400 g lapte de cocos gras
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


6 ingrediente, 200 calorii/porție, 25 de minute acordate preparării. Sună de vis, nu? Dacă ai răspuns DA, haide să facem împreună cele mai gustoase și sănătoase bomboane Rafaello existente!




Înainte de a vă apuca de rețetă, țineți câteva ore bune – poate chiar și o zi întreagă – conserva cu lapte de cocos la frigider. Scoateți-o, întoarceți-o cu fundul în sus și deschideți-o. Dați deoparte lichidul format, nu vă este de folos pentru această rețetă. Pisați ușor într-un bol fulgii de migdale.


Puneți laptele de cocos într-un bol, adăugați zahărul pudră și zahărul vanilat și amestecați ușor cu o furculiță. Adăugați peste fulgii de cocos și de migdale. Amestecați ușor, din nou, cu furculița. Formați, mai apoi, mingiuțe din această compoziție. Pe o farfurie plată presărați fulgi de cocos, prin care dați mingiuțele de cocos.


Dacă reușiți să rezistați tentației de a le mânca pe toate deodată, trebuie să știți că se păstrează la frigider, într-o cutie etanșă.


 


Foto: Rafaello / shutterstock




Ultimele retete