Retete culinare

Brânză de capră cu mirodenii

Brânză de capră cu mirodenii

Timp de preparare: 15 min Gata in: 15 min

INGREDIENTE
  1. 500 g brânză de capră proaspătă
  2. 30 g boia de ardei dulce
  3. 30 g piper negru
  4. 30 g piper alb
  5. 30 g mac
  6. busuioc
  7. 50 ml smântână proaspătă
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


1. Brânza de capră se rade, se pune într-un castron şi se mixează cu smântâna.




2. Busuiocul se toacă mărunt şi se pune într-o farfurioară, iar celelalte mirodenii se pun separat, fiecare într-un alt vas.


3. Se modelează din crema de brânză diverse forme geometrice: biluţe, dreptunghiuri sau pătrate, apoi se tăvălesc prin condimente şi se aşază pe un platou. Pentru a putea fi servite mai uşor, se pune în fiecare bucată de brânză câte o scobitoare.


4. Se păstrează la rece până în momentul servirii şi se ornează cu fructe proaspete sau cu roşii.




Ultimele retete