Retete culinare

Cannelloni de primăvară

Cannelloni de primăvară

Timp de preparare: 40 min Timp de gatire: 60 min Gata in: 1 ore, 40 min

INGREDIENTE
  1. 1 o cutie cannelloni
  2. sare
  3. 200 g urdă
  4. 100 g brânză de vaci
  5. 200 g telemea de vacă
  6. 3 ouă
  7. 1-2 linguri smântână
  8. 4 roşii
  9. 1 legatura ceapă
  10. un dovlecel
  11. 3 ardei
  12. piper
  13. 3 lingurite ulei de măsline
  14. cimbru şi busuioc verde
  15. 100 g unt
  16. 300 ml lapte
  17. 2-3 lingurite făină
  18. nucşoară
MOD DE PREPARARE

Telemeaua de vacă, urda, smântâna, brânza de vaci, ouăle şi mărarul se pasează cu blenderul.


Se topeşte untul, se adaugă făina cernută şi laptele călduţ şi se condimentează cu un praf de sare şi un praf de nucşoară.


Se umplu cannelloni cu crema de brânză şi se tapetează o tavă cu unt din abundenţă. Se aşază în tavă, se toarnă sosul alb şi se bagă în cuptorul cald.


În acest timp, se curăţă ceapa, se taie mărunt, ardeii se spală şi se taie fâşii, dovlecelul se spală şi se taie cubuleţe şi se călesc toate în uleiul de măsline. După ce s-au înmuiat, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe, sarea, piperul, cimbrul şi busuiocul. Se lasă să scadă, iar după ce s-au făcut, se servesc ornate cu sosul de roşii şi busuioc.


Ultimele retete