Retete culinare

Cartofi prăjiţi care nu îngraşă

Cartofi prăjiţi care nu îngraşă

1 kg morcovi 3 linguri ulei de masline 1 praf sare 1 praf piper

INGREDIENTE
  1. 1 kg morcovi
  2. 3 linguri ulei de masline
  3. 1 praf sare
  4. 1 praf piper
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Învaţă cum să faci nişte cartofi prăjiţi care nu îngraşă, nu sunt toxici şi nu sunt…cartofi.




Mod de preparare:


Încălzeşte cuptorul la 220 grade Celsius.


Curăţă morcovii şi taie bastonaşe în formă de cartofi prăjiţi franţuzeşti. Stropeşte morcovii cu puţin ulei de măsline, sare şi piper.


Pune o foaie de hârtie de copt într-o tavă largă şi împrăştie bastonaşele de morcovi uniform în tavă.


Coace-i timp de 10 minute, apoi întoarce cartofii prăjiţi din morcovi pe cealaltă parte şi mai lasă la copt încă 10 minute, sau până devin crocanţi/ moi.


Serveşte cartofii prăjiţi care nu îngraşă imediat, cu sosul tău preferat.




Ultimele retete