Retete culinare

Cheesecake cu piersici fără foc

Cheesecake cu piersici fără foc

Timp de preparare: 25 min Gata in: 25

INGREDIENTE
  1. 250 g frisca lichida
  2. 1 plic gelatina
  3. 250 g crema de branza mascarpone
  4. 1 ceasca zahăr
  5. 6 linguri unt moale
  6. 2 cesti biscuiti graham
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Învaţă să faci un desert uşor şi rapid de vară, fără cuptor şi fără efort. Vezi cum se prepară un cheesecake cu piersici fără foc.




Mod de preparare:


Amestecă biscuiţii zdrobiţi cu margarina şi ¼ ceaşcă de zahăr, apoi presează compoziţia într-o formăd e tartă.


Dă la rece cel puţin 20 minute.


Amestecă cu mixerul crema de brânză cu restul de zahăr, până la omogenizare.


Adaugă gelatina uscată şi amestecă mereu. Adaugă piersicile şi frişca lichidă şi amestecă bine, apoi toarnă compoziţia peste crusta de biscuiţi şi dă la frigider circa 4 ore.


Serveşte ornată cu felii de piersică.




Ultimele retete