Retete culinare

Chili con carne

Chili con carne

Timp de preparare: 20 min Timp de gatire: 40 min Gata in: 60

INGREDIENTE
  1. 1 ceapă mare
  2. 3-4 căţei de usturoi
  3. 300 g fasole roşie boabe, la conservă
  4. 2 ardei iuţi
  5. 300 g pastă de tomate
  6. ulei
  7. coriandru măcinat
  8. chimen măcinat
  9. sare şi piper
  10. Nachos pentru servit
  11. 400 g pulpă de porc
  12. 400 g carne de vită
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Vrei să încerci ceva special şi… foarte picant? Încearcă reţeta mexicană de chili con carne!




1. Se taie carnea cubuleţe. Ceapa, ardeiul gras si ardeiul iute se toaca marunt, iar usturoiul se piseaza.


2. Se pune ulei într-o cratiţă si se dau la calit legumele tocate. Dupa ce s-au înmuiat, se pune carnea.


3. Se lasa 10 minute, apoi se adauga pasta de rosii si condimentele. Se mai lasa 30 minute la fiert, pâna se îngroasa sosul.


4. La sfârsit, se pune fasolea, care este deja fiarta. Opţional, se poate adauga si puţin sos salsa picant. Se serveste cu nachos.




Ultimele retete