Retete culinare

Fajita mexicană

Fajita mexicană

Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 25

INGREDIENTE
  1. 500 g pulpă de vită
  2. 2 ardei graşi de culori diferite
  3. 2 cepe albe
  4. 2 lingurita cimbru uscat
  5. 1 lingurita piper măcinat
  6. 250 ml bere blondă  o lingură ulei
  7. sucul unei lămâi
  8. sare
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


O fajita mexicană foarte simplă, dar gustoasă şi aspectuoasă. Vezi cea mai bună reţetă de fajita.




1.   Într-un bol, se amestecă berea, sucul de lămâie şi condimentele. Se pune carnea într-o pungă de congelator, se toarnă sosul de bere şi se închide er­metic punga. Se scutură pentru ca toată carnea să fie atinsă de marinată şi se dă la frigider pentru 12 ore.


2.   A doua zi, se scoate şi se taie cuburi. Într-o tigaie cu ulei se pun la călit ceapa tăiată peştişori şi ardeii fâşii. Se presară cu sare şi se lasă 5 minute pe foc.


3.   Apoi, se adaugă cuburile de carne şi se amestecă pentru ca toată carnea să-şi schimbe culoarea. Se lasă pe foc 10 minute. Se poate servi cu lămâie.




Ultimele retete