Retete culinare

Fursecuri cu fulgi

Fursecuri cu fulgi

Timp de preparare: 20 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 35

INGREDIENTE
  1. 1 cana nuci tăiate
  2. 4 linguri cacao
  3. 1 pachet margarină
  4. 15 linguri zahăr
  5. 1 pachet fulgi de porumb
  6. 5-6 bucati rahat (optional)
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Sunt sănătoase şi uşor de făcut în casă. În plus, le poţi păstra fie ca gustări, fie să-ţi serveşti invitaţii şi sunt foarte bune pentru cei cu intoleranţă la gluten. Cum se prepară fursecurile cu fulgi:




1. Zahărul cu trei linguri de apă se topeşte pe foc şi, după ce începe să-şi schimbe culoarea, se adaugă margarina amestecând continuu până ce se obţine o cremă groasă. Se adaugă cacaua, încă o lingură cu apă şi se trage de pe foc.


2. Se adaugă nucile mărunţite, rahatul tăiat bucăţele şi se amestecă apoi cu fulgii de porumb, uşor mărunţiţi.


3. Pe o tavă unsă cu puţină margarină se pun cu linguriţa bucăţele din amestec, se aplatizează şi se dă tava la rece pentru o oră.




Ultimele retete