Retete culinare

Fursecuri cu lămâie

Fursecuri cu lămâie

Timp de preparare: 40 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 55 min

INGREDIENTE
  1. 125 g margarină
  2. 100 g zahăr pudră
  3. 1 plic zahăr vanilat
  4. 225 g făină
  5. 50 g migdale
  6. coajă de lămâie
  7. 100 ml zeamă de lămâie
  8. 150 g zahăr pudră vanilat
  9. 100 g unt
  10. zeamă de lămâie
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


1. Se freacă margarina Rama Maestro cu zahărul şi cu zahărul vanilat. Se adaugă făina şi migdalele pisate, se amestecă bine, apoi se adaugă zeama şi coaja de lămâie.




2. Se toarnă fursecurile în tava tapetată cu hârtie de copt şi se coc în cuptorul încins aproximativ 15 minute.


3. Pentru glazură, se freacă untul cu zahărul până ce se topeşte tot zahărul. Glazura se toarnă pe fursecurile răcite şi se poate orna cu bombonele.




Ultimele retete