Retete culinare

Macaroane cu brânză – varianta vegană

Macaroane cu brânză – varianta vegană

Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 15 min Gata in: 25

INGREDIENTE
  1. 2 cartofi medii
  2. 1 morcov
  3. 1 ceapă
  4. 200 g caju
  5. 2 căței de usturoi
  6. Boia dulce
  7. Turmeric
  8. Sare și piper
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Succesul avut de rețeta de macaroane cremoase cu brânză a dat naștere variantei ei vegane, fără gluten dar plină, plină de gust.




Se face extrem de ușor și rapid, astfel: 


Puneți caju-ul la înmuiat într-o cănuță. Curățați, tăiați în bucăți cartofii și puneți-i la fiert. Între timp spală și curăță morcovul și ceapa. După 2 minute pune morcovul tăiat la fiert, alături de cartofi. După 5 minute, adaugă ceapa tăiată. Lasă la fiert timp de 7 minute. Alături, fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Într-un robot de bucătărie adaugă caju-ul, cam o cană din apa în care ai fiert legumele, cățeii de usturoi, condimentele  – după gust, desigur. Amesteci bine la treaptă mare până obții un rezultat omogen și cremos.


Adaugi sosul peste paste și, dacă mai este nevoie, asezonezi iar.


Notă: Dacă vrei, înainte de servire, poți să mai dai porțiile individuale la cuptor.


Foto: 123rf.com


 




Ultimele retete