Retete culinare

Mini-baghete umplute cu brânzeturi și ardei

Mini-baghete umplute cu brânzeturi și ardei

Timp de preparare: 5 min Timp de gatire: 20 min Gata in: 25

INGREDIENTE
  1. 2 baghete tăiate pe jumătate
  2. 1 ardei roșu
  3. 1 ardei verde
  4. 1 cățel de usturoi
  5. 100 g cremă de brânză
  6. 70 g parmezan
  7. 50 g cașcaval afumat
  8. 1 lingură de smântână
  9. 1 lingură de maioneză
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Fie că le vei face pe post de aperitiv sau de masă principală, o să te îndrăgostești de acest mini-baghete umplute! Rapide, extrem de ușor de făcut, crocante la exterior și pline de brânză topită la interior, cu savoarea binecunoscută a ardeiului dominând și îmbunătățind gustul fiecărei înghițituri.




Preîncălzește cuptorul la treaptă mare.


Toacă ardeii cubulețe și călește-i 4-5 minute în tigaie cu cățelul de usturoi zdrobit. Rade brânzeturile într-un bol, adaugă smântâna, maioneza și crema de brânză. Amestecă, apoi, și cu ardeiul călit. Taie un căpăcel fiecărei baghete, scobește miezul cu o lingură afară și adaugă umplutura mai devreme făcută. Dă la cuptor timp de 10-15 minute, la foc mediu spre mare.


Serviți fierbinte, cu niște extra smântână, opțional.


Alte rețete de aperitive delicioase:


Crochete cu usturoi


Croissante cu mozzarella si usturoi


Quesadilla cu pui


 




Ultimele retete