Retete culinare

Omletă cu roşii şi ciuperci

Omletă cu roşii şi ciuperci

Timp de preparare: 30 min Gata in: 30

INGREDIENTE
  1. 6 ouă
  2. 100 g caşcaval
  3. 1 ceapă
  4. 4 ciupercuţe
  5. 1 legatura mărar
  6. 1 lingura smântână
  7. sare
  8. piper
  9. 2 roşii
  10. 2 linguri ulei
  11. 50 ml suc de roşii
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


1. Se curăţă ceapa, se taie solzişori şi se căleşte în puţin ulei. Ciupercile se spală şi se taie rondele, apoi se pun peste ceapă amestecându-se să nu se ardă.




2. Se sparg ouăle şi se bat spumă cu puţină sare. Se toacă mărarul, iar caşcavalul se dă pe răzătoare. Mărarul şi caşcavalul se amestecă cu ouăle bătute, cu smântâna şi cu sucul de roşii, atât cât să-i dea puţină culoare.


3. Tigaia se unge cu puţin ulei şi se toarnă compoziţia de omletă. Se lasă 3-4 minute pe o parte şi 3-4 minute pe cealaltă parte.


4. Se serveşte caldă, ornată cu felii de roşii şi cu pâine proaspătă.




Ultimele retete