Retete culinare

Pacheţele aromate

Pacheţele aromate

Timp de preparare: 60 min Gata in: 60 min

INGREDIENTE
  1. 4 ardei
  2. anşoa din conservă
  3. 3 linguri ulei de măsline
  4. 1 lingura oţet de mere
  5. sare
  6. 2 felii lămâie
  7. 250 g brânză de vaci
  8. 3 linguri smântână
  9. 100 g caşcaval ras
  10. boia dulce
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


1. Se coc ardeii, apoi se curăţă şi se pun într-un castron. Se toarnă deasupra uleiul de măsline, oţetul de mere şi se presară un praf de sare. Se lasă 3 de minute.




2. Se prepară crema de brânză: se amestecă cu mixerul brânza de vaci cu smântâna, apoi se adaugă caşcavalul ras şi puţină boia. Se amestecă în continuare până se obţine o pastă.


3. Se umplu ardeii cu pasta de brânză, se aşază pe un platou şi se toarnă deasupra zeama lăsată de ardei. Fiecare ardei se ornează cu lămâie şi cu câte o bucăţică de anşoa.




Ultimele retete