Retete culinare

Pastă de hummus

Pastă de hummus

Timp de preparare: 15 min Timp de gatire: 12 min Gata in: 27

INGREDIENTE
  1. 500 g năut
  2. sucul a 2 lămâi
  3. 100 ml ulei
  4. 4 căţei de usturoi
  5. 1 crenguta pătrunjel
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


O reţetă orientală, foarte bună pentru zilele de post! Uite cum poţi face la tine acasă pastă de hummus!




1. Cu o seara înainte de preparare, se pune nautul în apa rece. A doua zi se scurge si se pune la fiert, iar când boabele s-au înmuiat, se scurg si se mixeaza.


2. Se adauga sucul de lamâie si uleiul în timp ce se continua mixarea, apoi usturoiul pisat.


3. Se scoate pasta într-un bol sau o farfurie, i se fac câteva sanţuri la suprafaţa si se pune puţin ulei. Se aduce la masa cu patrunjel si, eventual, lamâie.


Încearcă și hummus cu sfeclă roșie coaptă




Ultimele retete