Retete culinare

Paste primavera ultra rapide la capac

Paste primavera ultra rapide la capac

Timp de preparare: 10 min Timp de gatire: 10 min Gata in: 20

INGREDIENTE
  1. 4 cesti supa de legume
  2. 250 g paste linguine
  3. 1 bucata ceapa mica tocata
  4. 2 cesti bucati de broccoli
  5. 500 g sparanghel rupt bucati
  6. 1 ceasca ciuperci taiate
  7. 4 bucati catei de usturoi tocati
  8. 1 praf fulgi de chilli
  9. 1 lingurita sare
  10. 1/2 lingurita piper negru
  11. 2 linguri ulei de masline
  12. 1 ceasca mazare congelata
  13. 1 legatura patrunjel tocat
  14. 1/4 ceasca smantana grasa
  15. 2 linguri parmezan ras
  16. 2 lingurite coaja de lamaie rasa
  17. 1/2 ceasca parmezan ras
  18. 1 praf sare, piper, dupa gust
MOD DE PREPARARE

Mod De Preparare


Învaţă să prepari nite paste primavera super rapide, amestecând toate ingredientele într-o oală. Vezi cum faci paste primavera la capac, fără efort.




Mod de preparare:


Amestecă supa, pastele linguine, ceapa, broccoli, sparanghelul, ciupercile, usturoiul, fulgii de ardei, sarea şi piperul într-o oală mare şi dă la fiert la foc iute. Picură puţin ulei de măsline pe deasupra.


Când amestecul începe să fiarbă, pune un ceas să sune după 7 minute şi amestecă fără oprire cu o lingură de lemn, sau ustensile speciale pentru paste.


După cele 7 minute, adaugă mazărea, pătrunjelul, smântâna, parmezanul şi coaja de lămâie.


Amestecă în continuu pentru încă 2 minute şi ia oala de pe foc.


Serveşte cu parmezan ras deasupra, după ce ai lăsat pastele să se odihnească puţin în sosul gros.




Ultimele retete