Retete culinare

Reteta Aperitive cu branza, iaurt si cascaval

Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval sunt intotdeauna binevenite la orice masa festiva, dar pot fi facute si pentru un week-end in familie.

Reteta Aperitive cu branza, iaurt si cascaval
INGREDIENTE
  1. Ingrediente:
  2. 5 ardei (2 rosii
  3. 3 galbeni)
  4. putina sare
  5. putina verdeata pentru decor
  6. 1 iaurt mic
  7. 200 de grame de branza de capra
  8. veche
  9. circa 100 de grame de cascaval.
MOD DE PREPARARE

Mod de preparare:
Se spala ardeii, se curata de seminte si pe peretii interiori. Branza se paseaza si se amesteca impreuna cu iaurtul pana ce se obtine o pasta. Cascavalul se da pe razatoare si se umple cu el unu sau doi ardei ( in functie de marimea lor).
Crema de branza cu iaurt se foloseste pentru umplerea restului de ardei. Se decoreaza cu verdeata.


Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Aperitivele cu branza, iaurt si cascaval se servesc reci.


Ultimele retete