Reteta Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac
Biscuitii aromati cu stafide, nuca si dovleac sunt deliciosi mai ales pe timp de iarna, dar si in alt sezon vor fi gustati de invitatii dumnevoastra. Pentru aceasta reteta de biscuiti aveti nevoie de faina, zahar, stafide, nuca si dovleac

INGREDIENTE
- 1 cana pulpa de dovleac copt
- 1 cana de zahar
- ½ cana ulei
- 1 ou
- 2 cani faina
- 2 lingurite praf de copt
- 2 lingurite scortisoara
- ½ lingurita sare
- 1 lingurita amidon
- 1 lingura de lapte
- Vanilie
- 2 cuisoare
- 1 mana stafide
- 1 praf de ghimbir
- ½ lingurita coaja de portocale
MOD DE PREPARARE
Mixezi zaharul, uleiul si oul dupa care adaugi pireul de dovleac. Stingi bicarbonatul in lapte si il adaugi compozitiei. Amesteci faina cu praful de copt si scortisoara si le adaugi. Pui sarea, stafidele, esentele si praful de cuisoare. Formezi bilute si le pui la copt pt vreo 10-12 minute.
Biscuitii aromati cu nuca si dovleac se servesc la cafea sau ceai.