Retete culinare

Reteta Bors de legume

Borsul de legume este o reteta pentru zilele de post. Se prepara usor din urmatoarele ingrediente: morcovi, varza, praz, ardei si fasole.

Reteta Bors de legume
INGREDIENTE
  1. cantitatile in functie de preferintele voastre
  2. 1 ceapa mare
  3. 1 morcov mare
  4. 1 mana de fasole pastai
  5. 1 ardei rosu
  6. 1 ardei galben
  7. 3 cartofi potriviti
  8. 1/2 praz
  9. 1/4 varza alba
  10. 1 ceasca orez
  11. bulion
  12. delikat
  13. patrunjel verde
  14. bors instant dupa gust
MOD DE PREPARARE

Pentru a face un bors de legume excelent tocam marunt ceapa. Morcovul si ardeii ii taiem cuburi iar prazul il taiem felii. Le punem pe toate in cateva linguri la calit. Cand se inmoaie putin legumele se pune fasolea si varza taiata julien, se mai calesc impreuna 5 min, apoi se toarna apa calda si se da intr-un clocot. Se adauga cartofii taiati cubulete,orezul spalat si delikatul si se lasa pe foc mediu pana sunt fierte legumele. Spre sfarsit se adauga bulionul si borsul.


Borsul de legume se serveste cu patrunjel verde!


Ultimele retete