Retete culinare

Reteta Briose cu caşcaval şi şuncă

Briosele cu caşcaval şi şuncă sunt ideale pentru mic dejun, pachetel pentru scoala sau serviciu sau aperitiv.

Reteta Briose cu caşcaval şi şuncă
INGREDIENTE
  1. 2 linguri mălai
  2. un praf de copt
  3. 1 ou
  4. 2 fire de ceapă verde
  5. o cană lapte
  6. 2 linguri unt
  7. o cană şi jumătate făină
  8. 100 g şuncă presată
  9. 100 g caşcaval
MOD DE PREPARARE

Într-un bol amestecăm făina, mălaiul si praful de copt. Taiem ceapa rondele, apoi şunca şi caşcavalul se taie cubuleţe şi adaugăm toate peste amestecul de făină.
Topim untul, după ce s-a răcorit puţin turnăm cana de lapte şi oul bătut.
Omogenizăm ingredientele uscate cu amestecul de ou, lapte şi unt.
Umplem formele de briose şi le băgăm la cuptor pentru 25 minute la 200 grade.


Briosele cu cascava si sunca se servesc atât calde cât şi reci.

Poftă bună!


Ultimele retete