Retete culinare

Reteta Briose cu cascaval Sofia si cartofi

Briosele cu cascaval Sofia si cartofi sunt delicioase, hranitoare si ideale pentru mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.

Reteta Briose cu cascaval Sofia si cartofi
INGREDIENTE
  1. Ingrediente:
  2. 200 g făină
  3. 200 ml lapte
  4. 2 ouă
  5. 2 linguri ulei
  6. 1 plic praf de copt
  7. 100 g caşcaval SOFIA
  8. 3 cartofi de marime medie
  9. sare
MOD DE PREPARARE

Mod de preparare:
Punem peste ouăle bine bătute cu laptele şi uleiul, adaugăm caşcavalulSOFIA tăiat cubuleţe, si cartofii fierti taiati cubulete.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi le umplem formele .
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!

Pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si cartofi se servesc si calde si reci, ca aperitiv, mic dejun sau gustare.


Ultimele retete