Retete culinare

Reteta Briose cu cascaval Sofia si ciuperci

Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco. Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile.

Reteta Briose cu cascaval Sofia si ciuperci
INGREDIENTE
  1. Ingrediente (pentru 12 briose):
  2. 200g faina
  3. 200 ml lapte
  4. 2 oua
  5. 2 linguri de ulei
  6. 1 plic de praf de copt
  7. 100 g cascaval
  8. 200g ciuperci (proaspete sau conservate)
  9. 1 legatura de ceapa verde
  10. 1 lingura de frunze de marar
MOD DE PREPARARE

Foarte usor de preparat si deosebit de hranitoare sunt briosele cu cascaval Sofia de la Delaco.




Incepi prin a taia cascavalul cubulete si ceapa cat poti de marunt. Apoi toci mararul si feliezi subtiri ciupercile. Dupa ce ai batut bine ouale cu laptele si uleiul, adaugi toate ingredientele pregatite mai devreme.




Toata compozitia se toarna peste faina si praful de copt, amestecand bine pana se omogenizeaza.




Intre timp pregatesti o tava cu hartie de copt pe care asezi formele de briose, unse cu putin ulei.




Umpli fiecare forma cu compozitia pregatita, insa lasa spatiu de un deget intre marginea formei si compozitie, pentru ca briosele sa creasca frumos.




Totul se pune la cuptor timp de 35-45 de minute, pana briosele se rumenesc frumos.




 




Pofta buna!


Briosele cu cascaval Sofia si ciuperci sunt gustari rapide, delicioase, ce le poti servi ca aperitive la petreceri sau de sarbatori.


Ultimele retete