Retete culinare

Reteta Briose cu cascaval Sofia si jambon

Briosele cu cascaval Sofia si jambon sunt ideale pentru mic dejun, gustari sau pachet, unde mai punem faptul ca se fac foarte usor chiar in timp ce ne ocupam de alte treburi casnice.

Reteta Briose cu cascaval Sofia si jambon
INGREDIENTE
  1. Eu am folosit:
  2. 200 gr făină
  3. 200 ml lapte
  4. ouă
  5. 2 linguri ulei
  6. 1 plic praf de copt
  7. 100 gr caşcaval SOFIA
  8. 100 gr jambon
MOD DE PREPARARE

Batem ouale cu laptele si uleiul, adaugam cascavalul taiat cuburi micute si jambonul.
Turnăm compoziţia lichidă peste făina amestecată cu praful de copt şi le omogenizăm.
Ungem formele cu o picătură de ulei, le aşezăm pe o tavă rece tapetată cu hârtie de copt şi umplem formele de briose
Dăm tava la cuptor (preîncălzit) cca 30 min la foc mediu pana se rumenesc si cresc frumos!


Briosele cu cascaval Sofia si jambon se servesc calde sau reci, ca aperitive, mic dejun sau pachet pentru scoala/serviciu.


Ultimele retete