Retete culinare

Reteta Briose cu crema de margarina

Briose cu crema de margarina sunt o reteta de prajituri pentru realizarea careia aveti nevoie de margarina desigur, faina, ulei, zahar, frisca, oua, cacao si praf de copt. Reteta briose cu crema de margarina e un desert de care se vor bucura invitatii dumneavoastra

Reteta Briose cu crema de margarina
INGREDIENTE
  1. 2 oua
  2. 100 g faina
  3. 100 ml ulei
  4. 2 linguri cacao
  5. 1 plic praf copt
  6. 2 plicuri zahar vanilat
  7. 200 g margarina
  8. 200 g zahar pudra
  9. 2 linguri frisca lichida
  10. nuca de cocos
  11. un varf de cutit sare.
MOD DE PREPARARE

Se bat albusurile bine, se adauga 100 g zahar si se mai bat pana ies ca o bezea. Galbenusurile se bat cu putin zahar si ulei si se adauga in albusurile batute. Peste albusuri punem si faina, praful de copt si 1 zahar vanilat si cacao. Ungem formele cu ulei si le umplem cu compozitia cu cacao. Dupa coacere se racesc si se decoreaza cu crema cu margarina.
Crema:
Se bate margarina bine, se adauga 100 g zahar, frisca, 1 plic zahar vanilat si putina sare, se bate inca 5 minute.




Se tin la rece pana in momentul servirii.


Ultimele retete