Retete culinare

Reteta Bulete din cascaval Delaco Emmentaler

Buletele din cascaval Delaco Emmentaler sunt niste aperitive deosebite, rapide, aspectuoase, perfecte pentru o petrecere sau ocazie festiva.

Reteta Bulete din cascaval Delaco Emmentaler
INGREDIENTE
  1. Ingrediente pentru 4 portii:
  2. 100 g unt moale
  3. 1 lingura boia
  4. 100 g cascaval Delaco Emmentaler ras
  5. Sare
  6. piper
  7. Pentru ornat:
  8. Verdeţuri tocate
  9. Boia
  10. Pesmet din pâine integrală de secară
MOD DE PREPARARE

Lasa-ti imaginatia sa zburde in bucatarie atunci cand vine vorba de gustari si aperitive. Cu cat sunt mai colorate cu atat vor fi mai apreciate!




Amesteca untul cu boiaua si Emmentaler-ul ras si condimenteaza cu sare si piper dupa gust. Din amestecul obtinut, formeaza cu mainile ude niste bile mici pe care le tavalesti dupa bunul plac, prin verdeturi, boia sau pesmet din paine integrala de secara.




Inainte de servire, buletele se lasa la frigider aprox 1 ora.




Decoreaza platoul si cu mini frigarui de cuburi de emmentaler cu struguri sau alte fructe.




Pofta mare!


Buletele din cascaval Delaco Emmentaler se servesc reci impreuna cu persoane dragi.


Ultimele retete