Retete culinare

Reteta Chiftele cu sos de rosii

Chiftelele cu sos de rosii sunt foarte gustoase si usor de preparat. Gasiti pe , alaturi de retete cu chiftele, aceasta reteta culinara.

Reteta Chiftele cu sos de rosii
INGREDIENTE
  1. 1 legatura ceapa verde
  2. 200 gr cartofi fierti
  3. 100 gr varza
  4. 2 rosii
  5. 1 lingura ulei de masline
  6. 1 lingura otet din vin
  7. 1 ou
  8. unt
  9. sos de rosii
MOD DE PREPARARE

Chiftelele cu sos de rosii sau chiftelutele marinate sunt o mancare simpla si gustoasa. Se prajeste ceapa verde tocata, apoi se amesteca cu cartofii fierti si zdrobiti in bucati mari, varza maruntita si fiarta si jumatate de legatura de coriandru. Se asezoneaza bine si se modeleaza sub forma de 4 chiftele. Se amesteca cealalta jumatate de legatura de coriandru tocat si cealalta jumatate de legatura de ceapa verde, 2 rosii taiate cubulete, ulei de masline si 1 lingura de otet din vin rosu. Se prajesc in putin unt chiftelele pe fiecare parte, pana devin crocante.


Chiftelele cu sos de rosii se serevsc cu cate un ou ochi si sos de rosii deasupra.


Ultimele retete