Retete culinare

Reteta Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca

O gustare absolut delicioasa, un aperitiv ce se prepara simplu si rapid, ce poate fi pregatit pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.

Reteta Ciuperci Portobello cu cascaval Delaco Sofia si sunca
INGREDIENTE
  1. • 8 ciuperci portobello mari
  2. • 4 felii de sunca
  3. • un cubulet de unt
  4. • cascaval Delaco Sofia 160 g
  5. • 2 fire de ceapa verde
  6. • o lingură de verdeata tocata
  7. • o rosie
MOD DE PREPARARE

O gustare absolut delicioasa ce o puteti pregati pentru masa festiva de Craciun sau Anul Nou. Se prepara usor si rapid.




Intai trebuie sa cureti ciupercile de codite si le pui la cuptor putin, intr-o tava unsa cu unt, pana se inmoaie si isi lasa putina zeama.




Razi cascavalul (pe razatoarea mare) si il amesteci cu ceapa verde taiata marunt si cu verdeata. Dupa ce ai scurs ciupercutele de zeama, le umpli cu compozitia de cascaval si verdeata. Pe deasupra presari feliute subtiri de sunca si o felie de rosie pe fiecare ciuperca.




Ciupercile umplute le mai pui la cuptor 15-20 de minute, pana se topeste cascavalul.




Cand s-au rumenit frumos se scot pe o farfurie, se orneaza cu putina verdeata si sunt numai bune de servit.




Pofta buna!


Ciupercile cu cascaval Delaco Sofia si sunca se servesc calde.


Ultimele retete