Retete culinare

Reteta Conchiglione cu crema de branza

Azi avem pentru voi o reteta de paste cu branza Ceva Fin de la Delaco perfecta pentru un pranz copios! Pastele umplute cu crema de branza se prepara usor si sunt delicioase!

Reteta Conchiglione cu crema de branza
INGREDIENTE
  1. 14 bucati conchiglione nr. 102
  2. 1 cutie cu crema de branza Delaco Ceva Fin pufos cu smantana
  3. sare
  4. piper alb
  5. 20 de fire de chives
  6. tocate marunt
  7. 1 lingura de ulei trufat
  8. 1/3 ardei iute rosu
  9. tocat marunt
  10. o bucatica de trufa
  11. rasa
  12. 3-4 linguri de lapte fierbinte
  13. 1 lingura de sampanie
  14. sau vin spumant
  15. sampanie
  16. sau vin spumant
  17. pentru servit
  18. cateva fire de chives
  19. taiate in sferturi
  20. pentru ornat
MOD DE PREPARARE

Azi avem pentru voi o reteta de paste cu branza Ceva Fin de la Delaco perfecta pentru un pranz copios !




Intai trebuie sa fierbi cu clocot pastele in apa cu sare (circa 1 lingurita de sare la fiecare litru de apa) circa 15 minute sau conform indicatiilor de pe ambalaj. Cand s-au fiert, se scurg bine de apa.




Separat se amesteca intr-un castron jumatate din crema de branza Ceva Fin cu sare, piper alb, ulei trufat si chives. Cu aceasta compozitie de crema de branza se umplu pastele conchiglione.




Restul de crema de branza se combina cu lapte fierbinte si sampanie, cat sa atinga consistenta unui lichid mai gros.




Pofta mare!




Sursa reteta: http://www.reteteleluiradu.ro/


Se servesc pastele cu sos, presarate cu ardei iute tocat si cu trufe rase, ornate cu bucatele de chives.


Ultimele retete