Retete culinare

Reteta Crutoane cu nuci si smochine

Aceasta reteta de crutoane cu nuci si smochine este un aperitiv cu gorgonzola delicios, potrivit pentru orice masa de sarbatoare. Se prepara foarte rapid, iar gustul branzei se potriveste perfect cu nucile.

Reteta Crutoane cu nuci si smochine
INGREDIENTE
  1. 100g Gorgonzola Cremoso Galbani
  2. 120g bagheta de paine
  3. 250g smochine bine coapte
  4. 20g miez de nuca
MOD DE PREPARARE




Se feliaza si se prajeste bagheta.




Se spala si se taie smochinele in rondele si se pun peste feliile de paine prajita.




Peste ele se pune cate o lingurita de Gorgonzola Cremoso si se decoreaza cu nuci.


Crutoanele cu nuci si smochine se pastreaza la frigider si se servesc reci, asezonate cu cateva picaturi de miere si cateva frunze de patrunjel.


Ultimele retete