Retete culinare

Reteta Desert la pahar

Desertul la pahar cu blat de biscuiti si crema fina de branza si frisca se prepara incredibil de usor, este foarte gustos si aspectuos, perfect pentru petreceri.

Reteta Desert la pahar
INGREDIENTE
  1. 300 g biscuiti
  2. 200 g margarina
  3. 1 esenta vanilie
  4. 1 plic zahar vanilat
  5. Crema 1
  6. 100 g zahar pudra
  7. 1 esenta e vanilie
  8. 2 plicuri zahar vanilat
  9. 150 ml frisca
  10. 300 g crema de branza
  11. Crema 2
  12. 5 linguri zahar
  13. 7 linguri apa
  14. 2 linguri cacao
MOD DE PREPARARE

Dam biscuiti prin razatoare. Punem margarina la topit si dupa rasturnam peste biscuiti. Amestecam si adaugam esenta si plicul de zahar vanilat.
CREMA 1:
- amestecam crema de branza cu esenta, zaharul pudra si zaharul vanilat. La sfarsit adaugam frisca si dam la frigider 10 minute.
CREMA 2:
-Punem apa cu zaharul la fiert si cand da in clocot adaugam lingurile de cacao. Lasam sa se raceasca.
Incepem sa aranjam cum dorim in pahar in pahar dar mai intai le clatim in apa rece. Eu am pus un rand biscuiti, crema cacao, crema branza si iarasi un rand biscuiti, crema cacao si crema branza.



Ultimele retete