Retete culinare

Reteta Friptura de iepure

Alternativa la miel, iepurele cu carnea foarte gusoasta si sanatoasa.

Reteta Friptura de iepure
INGREDIENTE
  1. 1 iepure de tara
  2. 200 ml vin
  3. 1 lingurita amestec condimente
  4. 1/2lingurita tarhon
  5. 1/2 lingurita usturoi praf
  6. 4-5 foi de foi de dafin
  7. 1 lingurita sare
  8. 100 ml ulei
MOD DE PREPARARE

Iepurele se portioneaza, se pune intr-o tava, se adauga peste el toate ingredientele, se amesteca si se lasa la macerat peste noapte, dupa care se pune la cuptor la foc potrivit. Din cand in cand, se mai intorc bucatile de carne sa se rumeneasca si sa se patrunda foarte bine. Cand friptura este bine rumenita, se opreste focul si se poate servi cu gogosari in sos si mamaliguta calda.Sa aveti pofta dragilor!


Ultimele retete