Retete culinare

Reteta Fursecuri cu musli

Fursecuri cu musli este o reteta sanatoasa de prajituri.Principalul ingredient este musli, lanca care trebuie sa adaugati faina, zahar brun, lapte si parf de copt

Reteta Fursecuri cu musli
INGREDIENTE
  1. 125 g unt
  2. 100 g zahar alb
  3. 75 g zahar brun
  4. 1 ou
  5. 50 ml lapte
  6. 2 plicuri zahar vanilat
  7. 100 g faina
  8. 1/2 lingurita praf de copt
  9. 1 praf sare
  10. 100g amestec musli cu fructe.
MOD DE PREPARARE

Intr-un castron amestecam faina cernuta, cu sarea si praful de copt. Intr-un castron mai mare, punem untul peste care punem zaharul alb, zaharul brun si zaharul vanilat. Mixam cu mixerul la viteza mare pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam oul si continuam sa mixam. Turnam incet laptele si continuam sa mixam.
Adaugam faina amestecata cu sarea si praful de copt, amestecam din nou. Renuntam la mixer si cu ajutorul unei linguri de lemn incorporam mixul de musli.
Din compozitia obtinuta luam cate o lingurita si asezam in tava tapetata cu hartie de copt. Dam la cuptorul incins pentru 12-14 minute. Fursecurile astfel formate le scoatem din tava si le punem pe un gratar sa se raceasca complet.


Se servesc la o ceasca de cafea ori lapte. Sunt ideale pentru micul dejun


Ultimele retete