Retete culinare

Reteta Fursecuri Oaca-Oaca

Fursecurile Oaca-Oaca sunt o reteta simpla si delicioasa pentru care aveti nevoie de faina, margarina, stafide si zahar.

Reteta Fursecuri Oaca-Oaca
INGREDIENTE
  1. 250 g margarina
  2. 125 g zahar pudra
  3. 2 galbenusuri
  4. 1 albus
  5. 150 g amidon
  6. 200 g faina
  7. 1 praf de sare
  8. 1 zahar vanilat
  9. ciocolata
  10. stafide
  11. migdale (optional)
MOD DE PREPARARE

Mixam margarina la temperatura camerei cu zaharul pudra si zaharul vanilat, apoi adaugam galbenusurile pe rand si la urma albusul. Amestecam bine, iar apoi adaugam faina, amidonul si sarea. In cele din urma putem pune si bucatele de ciocolata, stafide, nuci, migdale, sau orice altceva. Vom obtine un aluat nu foarte tare, ce se poate modela cu mana. Formam bilute din aluat, le aplatizam intre palme si le punem in tava fara a o unge cu grasime. Introducem tava in cuptorul preincalzit pentru 15-20 de minute, pana devin usor aurii pe margine.


Se servesc alaturi de ceai sau cafea.


Ultimele retete