Retete culinare

Reteta Grisine cu jambon si cascaval Delaco Sofia afumat

Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.

Reteta Grisine cu jambon si cascaval Delaco Sofia afumat
INGREDIENTE
  1. • 12 grisine lungi
  2. • un pachet de jambon feliat
  3. • 12 fasii de caşcaval Delaco Sofia Afumat
  4. • 1 castravete de gradina
  5. • 1 lingurita ulei de masline
  6. • 1 ceasca de susan
  7. • 1 lingura mustar (sau maioneza
  8. ketchup).
MOD DE PREPARARE

Grisinele cu jambon si cascaval Delaco Sofia sunt o gustare aromata ce o poti servi ca aperitiv la masa de Craciun. Sunt usor de preparat, delicioase si cu siguranta ceva nou fata de meniul traditional.




Trebuie doar sa tai foarte subtire (poti folosi instrumentul de decojit) o fasie de jambon, o felie de cascaval Sofia si o felie de castravete.




Asezi fasiile unu peste cealalta, insa nu margine la margine, ci lasa o distanta de aproximativ 3-4 mm intre ele. Apoi rulezi cele trei felii pe capatul unei grisine. Ungi ruloul cu putin ulei de masline si-l presari cu putine seminte de susan.




Daca nu esti mare fan jambon, il poti inlocui cu filé de somon afumat.




Pofta buna!


Poti sa servesti aceasta delicioasa gustare cu mustar, maioneza sau ketchup.


Ultimele retete