Retete culinare

Reteta Gulas cu carne de porc

Gulasul cu carne de porc este o mancare clasica ungureasca, care asigura necesarul de vitamine si proteine si care este foarte gustoasa si apreciata de multi.

Reteta Gulas cu carne de porc
INGREDIENTE
  1. cca 500 g carne de porc
  2. 2 cepe
  3. 2 ardei rosi
  4. 1 cutie rosii
  5. 1 kg cartofi
  6. sare
  7. piper
  8. boia de ardei
  9. foaie de dafin
  10. 1 lingura pasta de tomate
MOD DE PREPARARE

Carnea o taiem felii si o condimentam cu sare si piper. In cratita in care vom face gulasul prajim carnea pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata si amestecam din cand in cand pana se inmoaie putin.
Adaugam ardei tocati, rosiile din conserva tocate, condimentele, pasta de tomate si sucul de rosii, cartofi si apa cat sa acopere. Acoperim si lasam sa fiarba. Amestecam din cand in cand.
Adaugam patrunjel verde la final.




Pentru amatorii de iute se poate adauga in reteta de gulas si sos iutel din camara Bunatati din Natura.


Gulasul cu carne de porc se serveste cald.


Ultimele retete