Retete culinare

Reteta Inele de ceapa

Inelele de ceapa sunt o granitura surprinzatoare, dar la fel de delicioasa si hranitoare.

Reteta Inele de ceapa
INGREDIENTE
  1. o ceapa mare alba sau rosie
  2. 3 linguri faina
  3. 3 linguri pesmet
  4. un ou
  5. sare
  6. piper
  7. ulei pentru prajit
MOD DE PREPARARE

Se curata ceapa, se taie in rondele (inele) care se rasfira cu grija pentru a nu le rupe. Oul se bate cu sare si piper intr-un vas incapator si apoi se pun toate inelele de ceapa si se imbiba in ou. Intr-un alt vas incapator se amesteca faina cu pesmetul si prin acest amestec se trec toate inelele de ceapa cu ou. In baie de ulei incins se pun la prajit inelele de ceapa si apoi se scot pe servetele de hartie care sa absoarba grasimea.


Se servesc calde.


Ultimele retete