Retete culinare

Reteta Jumari simple

Jumarile sunt o delicatesa usor de facut, preferata de multi in preajma Craciunului.

Reteta Jumari simple
INGREDIENTE
  1. Lista ingrediente:
  2. 2 linguri de sare grunjoasa
  3. 2 kilograme de slana de burta porcului (sa aiba si putina carne).
MOD DE PREPARARE

Mod de preparare:
Se spala slana. Se sareaza si se lasa la loc racoros timp de 3 zile. Dupa aceasta se taie in bucati mici. Se pun bucatile intr-un vas termorezistent si se asaza pe foc. Focul sa fie mic.
Cand s-a lasat grasime in vas, se da focul mai tare. Cand s-a topit din grasime, se iau de pe foc, se pun pe un platou, se servesc cu paine calda, facuta in casa, cu sare sau mustar pentru a taia senzatia de grasime in exces.



Pofta buna!
http://ideidelicioase.blogspot.ro


Jumarile se servesc calde, cu putin mustar sau cu ceapa cruda si piper.


Ultimele retete