Retete culinare

Reteta Negresa de post

Negresa de post este un desert simplu care poate fi pragatit si in afara postului. Pentru a pregati reteta negresa de post aveti nevoie de faina, zahar, cacao, ulei si cafea

Reteta Negresa de post
INGREDIENTE
  1. •o cana zahar
  2. • o cana ulei
  3. •o cana apa minerala
  4. •3 cani faina
  5. •o lingurita bicarbonat de sodiu stins intr-o lingura de otet
  6. • 4 linguri cu gem de prune(sau de care ai prin casa)
  7. •2 linguri cu cacao
  8. •o lingura cu scortisoara
  9. •o lingura cu cafea macinata
  10. •ceva miez de nuca maruntita
  11. • cateva stafide
  12. • 2-3 bucati de rahat taiat in bucati mici.
MOD DE PREPARARE

Se amesteca bine uleiul cu zaharul si apoi se adauga pe rand: apa, bicarbonatul, faina si celelalte ingrediente.




Se amesteca bine si se pune in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se coace, in cuptorul incalzit inainte, aproximativ 25-30 minute.


Se scoate din cuptor si negresa se pudreaza cu zahar farin. Se taie patrate sau romburi dupa preferinta.




Sursa acestei retete este blogul culinar: truedelights


Ultimele retete