Retete culinare

Reteta Negresa de post in ciocolata

Negresa de post in ciocolata e o prajitura de post delicioasa. Nici nu ai spune ca e altfel decat negresa obisnuita.Pentru aceasta reteta de prajitura de post aveti nevoie de faina,zahar,ulei si ciocolata

Reteta Negresa de post in ciocolata
INGREDIENTE
  1. Pentru blat:
  2. 3 cani zahar
  3. 3 cani si jumatate apa
  4. 1 cana si jumatate ulei
  5. 6 cani faina
  6. un varf de cutit de amoniac stins in otet
  7. 6 linguri cacao
  8. stafide
  9. Pentru glazura:
  10. 2 cesti de apa
  11. 1 pachet margarina
  12. 5 linguri de cacao si 1 esenta de rom
  13. nuca de cocos
MOD DE PREPARARE

Se amesteca bine toate ingredientele mai sus enumerate pana devine un amestec omogen. Puneti apoi intr-o tava tapetata cu ulei si faina. Lasati acolo cam 30 -40 de minute pana trece testul scobitorii.E foarte important sa nu deschideti usa cuptorului in primele 20 min.
Glazura: se pun toate ingredientele la foc mic si se amesteca pana se leaga compozitia. Se da la racit.


Poate fi servita cu o ceasca de cafea ori ceai.
Particip la concursul „ Bucate româneşti pentru zile când posteşti!” şi pe Facebook am nickname-ul Paula Ion


Ultimele retete