Retete culinare

Reteta Oua umplute cu salata de ton

Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton este o reteta de aperitiv potrivita pentru orice sarbatoare sau petrecere. O alternativa minunata la clasicele oua umplute.

Reteta Oua umplute cu salata de ton
INGREDIENTE
  1. 5 oua
  2. 1 legatura patrunjel verde
  3. 1 conserva ton
  4. 1/2 ardei rosu (daca e mare)
  5. 1 conserva mica de porumb dulce
  6. 3 fire ceapa verde
  7. sare
  8. piper
  9. maioneza dintr-un ou
  10. 1 iaurt grecesc
  11. zeama de lamaie
MOD DE PREPARARE

Aceasta reteta de oua umplute cu salata de ton ne-a fost oferita de Rodiva - for the love of cakes. Este o alternativa delicioasa la reteta clasica de oua umplute.




Fierbeti cele 5 oua, scurgeti-le de apa si treceti-le printr-un jet de apa rece. Curatati-le de coaja si taiati-le in jumatate.




Scoateti cu grija galbenusul si amestecati-l cu patrunjelul verde tocat, conserva de ton scursa, ardeiul rosu tocat, porumbul si cu ceapa verde tocata. Sarati si piperati dupa gust.




Faceti o maioneza dintr-un ou, adaugati iaurtul grecesc si zeama de lamaie dupa gust dupa care adaugati-o amestecului de galbenus.




Umpleti jumatatile de oua cu acest amestec si serviti-le pe o pelicula fina din sosul de maioneza de mai sus. 


Ouale umplute cu salata de ton sunt niste aperitive potrivite pentru orice masa de sarbatoare.


Ultimele retete