Retete culinare

Reteta Pandispan cu inima

Pandispan cu inima este o reteta simpla si minunata, pe care o puteti realiza oricand aveti pofta de ceva dulce. Practic este un chec cu inima de cacao.

Reteta Pandispan cu inima
INGREDIENTE
  1. Blat cu dulceata de capsune:
  2. 4 albusuri
  3. 125 g zahar
  4. 1/2 praf de copt
  5. 125 g faina
  6. 1 esenta de portocale
  7. 1 praf de sare
  8. 1 plic zahar vanilat
  9. 3 linguri dulceata capsuni
  10. 1/4 lgt bicarbonat de sodiu
  11. jumatate lgt zeama de lamaie
  12. Blat alb:
  13. 1 plic zahar vanilat
  14. 4 albusuri
  15. 125 g zahar
  16. 1 praf de copt
  17. 125 g faina
  18. 1 esenta de portocale
  19. 1 praf de sare
MOD DE PREPARARE

Batem albusurile spuma cu zaharul vanilat si praful de sare, adaugam treptat zaharul si mixam pana se dizolva zaharul. Amestecam faina cu praful de copt si adaugam treptat peste albusurile batute spuma.
Dulceata de capsuni o amestecam cu bicarbonatul stins cu zeama de lamaie si cu esenta de vanilie si le adaugam in aluat. Punem aluatul intr-o tava de chec, unsa cu ulei si tapetata cu faina si dam la cuptor. Lasam pana trece testul cu scobitoarea.
Scoatem checul, il lasam la racit, apoi il feliem. Ii taiem formele cu ajutorul unei forme de inima.
Pentru blatul alb procedam la fel ca la cel cu dulceata de capsune.
Asezam inimioarele de capsune in tava de chec, (avem grija sa fie fixate bine, din capat in capat), iar deasupra punem compozitia blatului alb. Dam iar la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Il lasam sa se raceasca.


Servim pandispanul cu inima de capsuni cu visine facute dulceata din camara Bunatati din Natura.


Ultimele retete