Retete culinare

Reteta Pasta picanta de ton cu ceapa verde

Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.

Reteta Pasta picanta de ton cu ceapa verde
INGREDIENTE
  1. 1 cutie cu crema de branza Delaco Ceva Fin pufos
  2. 1 cutie (circa 250 g) ton in suc propriu
  3. 4 cepe verzi
  4. tocate marunt
  5. 1 lingura de mustar iute
  6. sare
  7. piper alb
  8. 1/2 legatura de patrunjel
  9. tocat marunt
  10. 1/4 ardei iute rosu
  11. tocat marunt
  12. 1/4 ardei iute verde
  13. tocat marunt
  14. firisoare subtiri de ardei iute
  15. pentru ornat
  16. frunze proaspete de patrunjel
  17. pentru servit
  18. sampanie
  19. sau vin spumant
  20. pentru servit
MOD DE PREPARARE

Azi avem prentru voi o delicioasa reteta de aperitive cu ton si crema de branza pufoasa de la Delaco. Se prepara rapid si se poate servi cu incredere si la petreceri sau ocazii speciale.




Trebuie doar sa amesteci intr-un castron crema de branza cu ton, sare, piper alb, ceapa verde, mustar si patrunjel tocat.




 




Sursa retetei: http://www.reteteleluiradu.ro/2013/03/16/pasta-picanta-de-ton-cu-ceapa-verde/


Pasta de ton picanta cu ceapa verde se serveste ornata cu firisoare de ardei iute si frunze de patrunjel, alaturi de crackers sau paine, insotita de un pahar de sampanie sau vin spumant.




Pofta buna!


Ultimele retete