Retete culinare

Reteta Peste cu sos alb si masline

Aceasta reteta cu peste si sos alb, la cuptor, se prepara rapidsi este foarte delicioasa. Este o mancare cu peste la cuptor foarte aromata si suculenta.

Reteta Peste cu sos alb si masline
INGREDIENTE
  1. 8 fileuri de peste
  2. 10 fire sparanghel
  3. 500 gr rosii cherry
  4. 200 gr masline
  5. 2 lamai
  6. 1 pahar vin alb
  7. 200 ml smantana
  8. 2 catei usturoi
  9. 200 gr frunze spanac
  10. 4 linguri ulei de masline
  11. 1/2 legatura patrunjel
  12. delikat
MOD DE PREPARARE

Aceasta reteta cu peste se prepara rapid. Se unge o tava cu uleid e masline si se asaza fileurile de peste intr-un singur strat. Se stoarce peste ele zeama de lamaie. Se fierbe vinul, apoi se adauga smantana si usturoiul pisat. Se condimenteaza cu delikat dupa gust, apoi se adauga zeama de la cealalta lamaie, maslinele, patrunjelul si frunzele de spanac. Se lasa sa dea in cateva clocote, apois e toarna sosul peste peste, se adauga bucatile de sparanghel, rosiile si se acopera cu folie de aluminiu. Se lasa la cuptor 40 de minute.


Pestele cu sos alb si masline se serveste cald.


Ultimele retete