Retete culinare

Reteta Piept de pui cu ananas

O mancarica dietetica, simplu de facut si deloc costisitoare.

Reteta Piept de pui cu ananas
INGREDIENTE
  1. 1 piept de pui
  2. 3-5 linguri de ananas ( taiat bucati)
  3. 1 ardei gras rosu
  4. 1 ardei gras verde
  5. 1 ceapa
  6. 1 morcov
  7. ulei de masline
  8. sare
MOD DE PREPARARE

Pieptul de pui se spala si se taie bucatele. Se incinge uleiul si se adauga pieptul de pui ca sa se prajeasca. Pregatim legumele: ceapa se taie solzisori, iar ardeii si morcovul se taie fasii subtiri; dupa ce scoatem carnea, in aceeasi tigaie, adaugam legumele si le lasam la calit, dupa ce se calesc putin legumele, se adauga si ananasul, eventual, daca doriti, si putin siropel de ananas daca ati folosit fructele din compot. Cand au inceput legumele sa se inmoaie, se adauga carnea, se amesteca totul si se lasa impreuna 10 minute la foc mic. La final, se adauga sare si, daca va place, si piper, se opreste apoi focul. Se poate servi ca atare sau insotita de o garnitura de orez sau cuscus.


Ultimele retete