Retete culinare

Reteta Piept de pui cu lamaie si ciuperci

Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de facut. Va invit sa incercati aceasta reteta si nu veti regreta!

Reteta Piept de pui cu lamaie si ciuperci
INGREDIENTE
  1. Ingrediente
  2. 3 bucati piept pui
  3. feliat
  4. 900 g ciuperci
  5. 1 ceapa
  6. taiata marunt
  7. 1 lamaie
  8. 5-8 catei usturoi
  9. taiat marunt
  10. sare
  11. piper
  12. condimentele dorite
  13. mozzarella
MOD DE PREPARARE

Mod preparare

Se sareaza si pipereaza feliile de pui, se ung cu putin ulei si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.

Apoi se stoarce o lamaie peste feliile de pui si se da la cuptor la 400F/200C pt 30-40 min pana se rumenesc.





Intre timp se pune ceapa la prajit intr-o tigaie cu ulei (2 linguri) incins,
apoi se pune usturoiul si la sfarsit se pun ciupercile taiate sferturi si se lasa la prajit pana isi lasa apa.





Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se pun deasupra ciupercile prajite, si apoi se presara cu mozzarella. Se da la cuptor pt inca 10 min.


Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci se serveste cald, alaturi de o salata de cruditati.




Reteta de piept de pui cu lamaie si ciuperci a fost propusa pe forumul de Retetele Familiei.


Ultimele retete