Retete culinare

Reteta Pilaf la cuptor

Pilaful la cuptor este o mancare clasica, care poate fi facuta cu multe legume (cum este pilaful sarbesc) sau doar cu ceapa, dar care va iesi, de fiecare data, la fel de gustos.

Reteta Pilaf la cuptor
INGREDIENTE
  1. 2 morcovi
  2. 1 ceapa
  3. 2 ardei
  4. 1/2 dovlecel
  5. 1/2 bucata de telina
  6. 1 cutie de rosii
  7. sare
  8. piper
  9. 1 cana orez
MOD DE PREPARARE

Se curata ceapa si se caleste in putin ulei, dupa care adaugam morcovul, ardeii tocati marunti si rosiile tocate cu tot cu suc. Dupa adaugam dovlecelul si telina data prin razatoare. Adaugam apa si orezul spala si scurs. Adaugam sare si piper dupa gust. Amestecam si dam oala la cuptor pana este fiert orezul. La final adaugam patrunjelul tocat.


Pilaful la cuptor se poate servi cu un sos iutel de la Bunatati din natura.


Ultimele retete