Retete culinare

Reteta Pui dezosat complet si legume mexicane

Puiul dezosat este o bunatate insa daca reusiti sa-l dezosati complet si sa-l si garnisiti cu un amestec de legume mexicane este extraordinar. Aceasta reteta va arata cum se realizeaza toate acestea si puteti sa incercati s voi, fara probleme.

Reteta Pui dezosat complet si legume mexicane
INGREDIENTE
  1. 1 pui cam la 2kg
  2. sare si piper
  3. 2 pungi legume mexicane de 400gr
  4. ulei de masline
  5. cimbru
  6. busuioc si oregano
MOD DE PREPARARE

Aceasta reteta eu o prepar duminica in familie sau la zile de sarbatoare si zile aniversare. Dezosez puiul pe spate si ii scot toate osicioarele. Dupa ce arata ca o bucata mare de carne il dau cu sare,piper si pun o punga de legume mexicane in el il intorc cu piepul in sus si il leg sul, ca pe muschiuleul de porc, il pun intr-o tava la cuptor cu spatele in sus,in tava adaug 3 pahare apa si unul cu vin alb, il las jumatate de ora si il intorc cu pieptul in sus inca jumatate de ora si e gata. Intre timp pun 2-3 picaturi de ulei de masline in tigaia wok, adaug cealalta punga de legume mexicane le asezonez cu cimbru,oregano si busuioc le las 2-3min sa se 'caleasca" si masa e gata. Pofta mare!!!


Puiul dezosat se serveste alaturi de garnitura din legume mexicane.


Ultimele retete