Retete culinare

Reteta Quiche Lorraine cu aluat de foietaj

Quiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.

Reteta Quiche Lorraine cu aluat de foietaj
INGREDIENTE
  1. 400 gr aluat foietaj
  2. 75 gr kaizer
  3. 175 gr ceapa
  4. 15 gr unt
  5. 2 oua
  6. 100 ml lapte
  7. boia
  8. piper
  9. sare
  10. 50 gr cascaval
MOD DE PREPARARE

Quiche Lorraine este o reteta cu specific francez. Ingredientele pentru reteta sunt: kaizer, foi placinta, legume.




Quiche Lorraine cu aluat de foietaj se prepara astfel: kaizerul taiat marunt se prajeste in unt impreuna cu ceapa maruntita. Se tine apoi la rece. Separat, se bat ouale, se amesteca cu sare, piper si boia, se adauga laptele, cascavalul ras si se toarna totul peste kaizer si ceapa. Se taie aluatul si se umplu cu compozitia. Se impacheteaza dupa plac. Se pun intr-o tava si se lasa 15-20 de minute la rumenit.


Se servesc ca aperitiv, atat calde, cat si reci.


Ultimele retete