Retete culinare

Reteta Risotto cu sfecla rosie si hrean

Risotto este oricum ai lua-o o mancare delicioasa, cremoasa, cu gust bogat. Poti prepara o mancare delicioasa de post, folosind sfecla rosie si hreanul in combinatie cu orezul. Vei obtine un risotto cu sfecla rosie, de post, delicios.

Reteta Risotto cu sfecla rosie si hrean
INGREDIENTE
  1. 4 linguri ulei de masline
  2. 1 ceapa rosie mare
  3. 3 catei de usturoi
  4. 400g orez
  5. 1
  6. 3l supa de legume
  7. 425g sfecla rosie
  8. fiarta si taiata in cuburi
  9. 4 linguri marar tocat
  10. 1-2 linguri hrean ras
  11. 50g nuci sau migdale
  12. sare si piper
MOD DE PREPARARE

Incingeti uleiul intr-o cratita mare. Puneti ceapa si usturoiul zdrobit la calita, adaugati orezul si lasati pe foc 1 minut, amestecand continuu.




Incorporati doua polonice de supa de legume, amestecand mereu, pana e absorbita aproape complet. Continuati astfel pana terminati toata supa si orezul este cremos, aprox 20 de minute.




Adaugati sfecla rosie, mararul si hreanul si nucile. Asezonati dupa gust cu sare si pipersi mai lasati1 minut pe foc.


Serviti risotto cu sfecla rosie cald.


Ultimele retete